Протестът на градския транспорт беше организиран от работещите и синдикатите.

...
 Протестът на градския транспорт беше организиран от работещите и синдикатите.
Коментари Харесай

Контрера: Борис Бонев е общинският говорител на Асен Василев и неговата партия

 „ Протестът на градския превоз беше проведен от работещите и синдикатите. Категорично те имат съображение да стачкуват, тъй като почти две години резултатът от коронакризата не беше обезщетен. Другият огромен проблем е обвързван с поддръжката на автопарка, което бави обслужването на колите ”. Това съобщи по БТВ общинският консултант  от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.  

По мотив обвиняванията на Борис Бонев от „ Спаси София ”, че Контрера е бил част от уредниците само че митинга на градския превоз, той съобщи: 

„ Бонев се явява общинският представител на Асен Василев и неговата партия. Този човек който потегли сякаш като жител сега се пробва да се закрепи към първата политическа мощ. Бонев един от дребното хора, които получават средства от метрото за разлика от други ”, уточни Контрера.

Той посочи, че макар напъните му  общинският съвет  е отхвърлил концепцията му да се стартира  проверка на гробищните паркове. „ Проблемът за поддръжката на гробищата идва от неналичието на закон и по тази причина се приказва от доста дълго време ”, сподели още той.

По думите му сега имаме един бизнес с даването на погребални услуги, който в действителност няма държавна регулация. Той е безапелационен, че би трябвало да се направи инспекция дали Министерство на вътрешните работи слага чадър на гробищната мафия.

„ Всичко, което следим  се случва сигурно с присъединяване на престъпния контингент, само че и  с хора,които могат да ги прикрият. Трябва да се приема закон за погребално-обредната активност ”, съобщи той.

По думите на общинския консултант от „ Спаси София ” Борис Бонев в митинга на градския превоз е имало политическа интервенция. „ Държавата би трябвало да помогне, само че единствено против промени. Предложихме обединявания на всички сдружения в едно, както да има нова билетна и тарифна политика ”, добави той. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР